Apple iPad Air 2 A1566

Loading...

Heb je vragen en- of opmerkingen?0543 849 984

 • Snelle reparatieservice
 • Veel onderdelen op voorraad
 • 12 maanden garantie!
Categorieën: , ,
Beschrijving

 

Heb jij een Apple iPad Air en heeft deze reparatie nodig? Zit er een barst in het scherm, werkt de touchscreen niet goed meer, is de batterij snel leeg of laadt deze moeilijk bij? Dan bent u bij Gelre Computers aan het juiste adres.

Betaalbare iPad reparaties

Wanneer je Apple iPad Air niet goed meer werkt is dit natuurlijk heel vervelend. Je wilt je iPad wel laten repareren maar je kan niet zo lang zonder hem. Daarnaast wil je niet te veel betalen en hoogwaardige kwaliteit onderdelen in je iPad zodat deze lang mee gaat. Wij van Gelre Computers begrijpen dit als geen ander. Om deze reden heb wij een online afspraken systeem ontwikkeld. Hiermee kun je eenvoudig je reparatie aanmelden en een afspraak inplannen voor reparatie. Zo kunnen wij je Apple iPad snel repareren en kunt u deze snel weer meenemen.

Overige iPad reparaties

Veel voorkomende problemen bij iPad zijn kapotte schermen. Dit is ook niet zo gek want glas is natuurlijk erg breekbaar. Verder moeten batterijen vervangen worden en moet het oplaadpunt op zijn tijd schoongemaakt worden. veel meer reparaties dan deze komen eigenlijk niet voor bij de iPad. Voor al deze reparaties kunt u bij ons terecht.

Heeft je Apple iPad Air andere klachten? Dan kunt u deze uiteraard ook bij ons aanbieden voor reparatie.

12 Maanden garantie

Als je iPad door ons gerepareerd is en er is een onderdeel vervangen. Dan zit er 12 maanden garantie op het door ons vervangen onderdeel. Blijkt binnen de 12 maanden dat het vervangende iPad onderdeel niet naar behoren werkt dan plaatsen we gewoon een nieuwe onder garantie.

Maak nu een afspraak

Werkt je iPad niet meer naar behoren en wil je deze aanbieden voor reparatie? Maak dan online een afspraak via onze website. Dit zorgt er voor dat de iPad reparateur de tijd heeft om je iPad te maken en dat eventuele vervangende onderdelen tijdig besteld kunnen worden.

Heb je nog vragen neem dan contact op via 0543 849 984 of stuur een email naar support@gelrecomputers.nl

Extra informatie

color

Silver, Space grey

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Apple iPad Air 2 A1566” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Good quality.The product is firmly packed.Good service.Very well worth the money.Very fast delivery.

2 × een =

Heb je hulp nodig of heb je een andere vraag?

We helpen je graag direct verder.

Klantenservice
Ontvang altijd de beste deals!

Aliquam commodo ante nec dui pellentesque, sed sodales justo rhoncus. Fusce metus risus, gravida accumsan quam molestie, mollis scelerisque leo.

  • 12 maanden garantie
  • Snelle reparaties
  • Hoge kwaliteit onderdelen
  • 6 dagen in de week geopend